Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9-17hod.
   
 
 
     
 
 
     
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
       
      
 
 
 
      Všechny užitkové výrobky jsou
         zdravotně nezávadné a lze
      je použít v mikrovlnné troubě,
              myčce na nádobí
       a také do trouby na pečení. 
 
                   
 
 
 
  1. Galerie
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Luboru Březkovi, se sídlem Legií 527, Chotěboř, IČ 61093173, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

 Ochrana osobních údajů 

Provozovatel internetových stránek www.vyrobakeramiky.cz se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně vyjma odesílatele zboží. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečeny a použity pouze při komunikaci s Vámi. Uvedená data shromažďujeme za účelem informování o nových výrobcích a službách a zkvalitnění našich služeb. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem č. 101/ 2000 Sb. na ochranu osobních dat. O změnu osobních údajů, nebo jejich vymazání lze požádat telefonicky nebo emailem.

 

Veškeré motivy a fotografie jsou chráněny autorským právem!  Nekopírujte prosím obsah tohoto webu!  Zákon č. 121/2000 Sb.

 

 

 

 

 

 

 

Nevíte si rady? Volejte
Lubor Březka
Lubor Březka
Po-Pá 9-17hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.