Logo
POPTÁVKY-DOTAZY
 
 
 
 
 
 
 
       


       
      
 
 

 
      Všechny užitkové výrobky jsou
         zdravotně nezávadné a lze
       je použít v mikrovlnné troubě,
               myčce na nádobí
        a také do trouby na pečení. 
 
                   
 
 
 
     
 
 
 
  1. Galerie
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Luboru Březkovi, se sídlem Legií 527, Chotěboř, IČ 61093173, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

  Ochrana osobních údajů 

Provozovatel internetových stránek www.vyrobakeramiky.cz se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoliv podobě třetí straně vyjma odesílatele zboží. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečeny a použity pouze při komunikaci s Vámi. Uvedená data shromažďujeme za účelem informování o nových výrobcích a službách a zkvalitnění našich služeb. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem č. 101/ 2000 Sb. na ochranu osobních dat. O změnu osobních údajů, nebo jejich vymazání lze požádat telefonicky nebo emailem.

 

Veškeré motivy a fotografie jsou chráněny autorským právem!  Nekopírujte prosím obsah tohoto webu!  Zákon č. 121/2000 Sb.

 

 

 

 

 

 

 

Staňte se fanoušky na INSTAGRAMU

@keramicka_dilna_lubor_brezka

 

KONTAKT
Lubor Březka
Lubor Březka
POPTÁVKY-DOTAZY
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.